Реклама

Želite li da se među korisnicima Vaših proizvoda i usluga naše veći broj klijenata iz Rusije i bivših republika Sovjetskog Savjeza koji žive ili odmaraju u Crnoj Gori?

To možete postiči efikasnom reklamom usmjerenom na ciljnu grupu ruskih kupaca, a mi Vam možemo pomoći u tome. Reklamiranjem u našim novinama «Русский вестник», privućićete nove klijente, ali i podsjetiti stare na asortiman vaših proizvoda i usluga. Radi se o novinama koje se izdaju u Crnoj Gori na ruskom jeziku, jednom mjecećno,  sa tiražem izdanja od 2500-8000 primjeraka. Novine distribuiraju firma Rokšped (S Press), koja se sastoji od 400 prodajnih objekata širom Crne Gore. Čitaoci — Vaši buduci klijenti, imaju povjerenja u ono što mi pišemo i reklamiramo, jer se radi o novinama koje im pravovremeno donose najnovije informacije. Naša novina ce biti medijskim sponzorom mnogih događaja, organizovanih od strane ruske dijaspore, sto dodatno povećava broj ljudi koji se opredjeljuju za čitanje upravo naših novina.

Iskoristite priliku i pozicionirajte se na ovom segmentu trzišta! Reklama u našem izdanju će Vam omogućiti, bez mnogo truda, osvajanje novih klijenata i samim tim dodatan profit.

Сjena na reklame na naslovnoj je veća 3 puta u odnosu na unutrašnje, a na zadnjoj – 2 puta.